Spoření a investice,
srozumitelný průvodce

Doporučujeme

Akcie společnosti OVB holding AG jsou zajímavou formou investice.

Aktuální výši vdovského důchodu Vám poví Důchodová kalkulačka 2014 na Duchod.cz

Finance-Investice.cz

Spoření na důchod, penze

Jiří Dolejš Security Systems

 
Spoření, investice

Řešení exekuce je lepší neodkládat

Řešení exekuce je lepší neodkládat

V jakékoliv životní situaci se můžeme buď vlastní vinou nebo nechtě dostat do pozice, ve které se nebudeme cítit příjemně a starosti se nám pohrnou na hlavu. Jednou z těchto situací je hrozící exekuce. Kdo měl tu čest, ví, že taková hrozba není nic příjemného a možná se do exekuce nakonec dostal. Proto je dobré vědět o způsobu, jak se zákonně vyhnout exekuci nebo znát případné řešení exekuce.

Hrozba exekuce

Jestliže se v životě ocitnete v situaci, kdy vám bude hrozit exekuce, je dobré vědět o způsobech, jak se exekuci vyhnout nebo ji alespoň důstojně ustát.

Zásadou číslo 1 je komunikace s věřitelem. Kdo se schovává, tak svoje problémy jen zhoršuje a dělá vše pro to, aby na něj exekuce nakonec dolehla.

Včasná komunikace s věřitelem

Je dobré vědět, že všichni věřitelé dávají přednost domluvě a splaceným dluhům, i když po menších částkách, než tahanicím po soudech a exekuci. Nečekejte, až vám u dveří zazvoní exekutor, a začněte jednat se svým věřitelem. Domluvte si splátkový kalendář, pozastavení splátek nebo snížení splátek. Buďte aktivní!

Svěřit finance odborníkům

Pokud si nevíte rady se svojí finanční situací, svěřte své problémy profesionálům. Finanční služby zahrnují jak pomoc při investování, tak pomoc při hrozící exekuci. I když se dostanete do dluhové pasti a splátky vám začnou přerůstat přes hlavu, vždy je dobré se obrátit na finanční poradce, kteří pomohou vyřešit vaši stávající složitou situaci a navrhnou řešení schůdné pro všechny strany.

Osobní bankrot

Lidé si leckdy pletou pojmy a zaměňují slova exekuce a osobní bankrot. Osobní bankrot je vlastně řešením exekuce, kdy je dlužník zbaven dluhu určitým zákonem předepsaným způsobem. Jednejte včas a dokážete předejít problémům s exekucí.

Nevíte-li si rady, jak postupovat dál, obraťte se na Nexta Finance, s.r.o., kde vám pomohou zorientovat se v nezáviděníhodné situaci a navrhnou další kroky k řešení.

 

Příspěvek do diskuze
:
:
:
Všechny položky jou povinné

Provozovatel nenese odpovědnost za příspěvky diskutujících a nevyjadřují názory provozovatele.
Vytvořilo Anawe
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami používání souborů cookie. Zobrazit více informací.
Rozumím
x