Spoření a investice,
srozumitelný průvodce

Doporučujeme

Akcie společnosti OVB holding AG jsou zajímavou formou investice.

Aktuální výši vdovského důchodu Vám poví Důchodová kalkulačka 2014 na Duchod.cz

Finance-Investice.cz

Spoření na důchod, penze

Jiří Dolejš Security Systems

 
Spoření, investice

Vedení účetnictví online

Vedení účetnictví online

Kvalitní vedení účetnictví je základ každé firmy. Mít pořádek ve svých financích pak není důležité pouze z hlediska zákona, ale i pro další možné nakládání s penězi v rámci rozšiřování podnikání či firemních investic. Jak ale zajistit vedení účetnictví, které bude splňovat Vaše požadavky?

Odpovědí na tuto otázku se pro většinu menších a středních firem stále častěji stává vedení účetnictví online. Princip je velmi jednoduchý. Celé účetnictví je spravováno externí firmou, která zařídí vše potřebné. Všechny své doklady a dokumenty pak máte vždy přístupné prostřednictvím internetu.

Účetní firmy navíc kromě samotného vedení účetnictví nabízí i další související služby, jako je například daňová optimalizace nebo mzdová agenda. Můžete tak mít všechny finanční záležitosti komplexně spravovány pod jednou střechou.

Náklady na vedení účetnictví online

Výhodou v případě správně zvolené firmy je pak nejen profesionální vedení účetnictví proškolovanými zaměstnanci, ale také peněžní úspora. Pokud byste si najali vlastního zaměstnance, museli byste mu totiž poskytnout nejen plat se všemi bonusy, ale i pracovní místo, počítač a jeho programové vybavení atd. Náklady na takového pracovníka by tak jistě přesáhly cenu, kterou si za vedení účetnictví řeknou jednotlivé společnosti. U firmy Profitas.cz činní např. náklady na podvojné účetnictví pro plátce DPH přibližně 1750 Kč měsíčně, na daňovou evidenci u plátců pak 850 Kč. Kompletní ceník vedení účetnictví najdete na webových stránkách společnosti.

S výběrem vhodné společnosti pro správu Vašich financí se pak navíc nemusíte omezovat pouze na lokání zdroje. Díky online vedení účetnictví můžete využívat i firem z ostatních krajů a vybrat si tak třeba vedení účetnictví v Praze, kde je nabídka opravdu kvalitních firem zdaleka nejširší.

Příspěvek do diskuze
:
:
:
Všechny položky jou povinné

Provozovatel nenese odpovědnost za příspěvky diskutujících a nevyjadřují názory provozovatele.
Vytvořilo Anawe
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami používání souborů cookie. Zobrazit více informací.
Rozumím
x